Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk

Szolgáltatásaink kialakítása során leginkább arra törekedtünk, hogy minden Ügyfelünk megtalálja a számára leginkább megfelelő, akár gépjárművenként is eltérő szolgáltatáscsomagot, melyre mobilitása és hatékonysága érdekében a legnagyobb szüksége van.

Tartós bérleti konstrukciónk olyan alapvető és mindenki számára elérhető szolgáltatásokat tartalmaz, amely alacsony költségekkel alkalmazkodik Ügyfeleink egyedi igényeihez.

 • Tanácsadás
 • Beszerzés
 • Adminisztráció
 • Finanszírozás
 • Adók, illetékek
 • Biztosítás, kárrendezés
 • Értékesítés

Flottakezeléssel kiegészített tartós bérleti konstrukciónk keretén belül kiemelkedően magas színvonalú, változatos, egyedi igényeknek megfelelően kialakított szolgáltatásokat biztosítunk Ügyfeleink részére a tartós bérleti elemeken felül.

 • Szerviz
 • Gumiabroncs
 • Segélyszolgálat
 • Cseregépjármű
 • Üzemanyagkártya
 • Jelentések, riportok
 • Autópálya-matrica

Tanácsadás

Kollégáink szakmai szempontok alapján történő elemzésekkel és kimutatásokkal segítik Önt a vállalata számára leginkább megfelelő gépjárműflotta kialakításában.

Beszerzés

Ön kiválasztja a megfelelő gépjármű modellt és típust, a Determin Flottakezelő Kft. pedig megvásárolja azt. Márka-, és szállítófüggetlenségünknek köszönhetően bármilyen Magyarországon forgalmazott, illetve külföldről kiválasztott új és használt gépjármű bérbeadását vállaljuk.

Adminisztráció

Lebonyolítjuk a teljes hatósági ügyintézést a forgalomban való részvételhez szükséges okmányok beszerzésével együtt. A gépjárműflottával kapcsolatos adminisztrációs tevékenységet a bérlet futamideje alatt cégünk végzi el Ön helyett.

Finanszírozás

Pénzügyi konstrukcióink az Ön igényei szerint kerülnek kialakításra. Ön határozhatja meg a kiválasztott pénzügyi konstrukció devizanemét (forint, euró), igény esetén az induló bérleti díj összeget, és a bérleti szerződés futamidejét.

A finanszírozás alapja a kiegészítők értékét is tartalmazó cégünk flottakedvezményeivel csökkentett nettó vételár. A gépjárművek futamidő végi maradványérték megállapítására a bérleti feltételek (futamidő, futásteljesítmény) szerint meghatározott várható piaci érték alapján kerül sor.

Adók, illetékek

Önnek nem kell foglalkoznia a gépjárműflottára vonatkozó jogszabályok változásaival, mert a Determin Flottakezelő Kft. vállalja azok figyelemmel követését, valamint a velük kapcsolatos teljes körű ügyintéést.

Biztosítás, kárrendezés

Megbízható biztosító partnerünknek köszönhetően versenyképes biztosítási díjakat, és az Ön érdekeit képviselő kiemelt, egyedi kárügyintézést biztosítunk. A biztosítási állományt cégcsoportunk tagja kezeli. Feladata többek között a biztosító társaságokkal való kapcsolattartás, a teljes körű kárrendezés, beleértve a Biztosító társaság felé szükséges adminisztrációs és vitás ügyek lebonyolítását is.

Értékesítés

A futamidő letelte után a gépjárművek értékesítését cégünk végzi el, mentesítve Önöket az ezzel járó hosszadalmas és körülményes feladatoktól. Az értékesítéssel kapcsolatosan felmerülő kockázatot cégünk viseli.

Szerviz

A gépjárműparkjával kapcsolatosan felmerülő karbantartási feladatok szervezését, elvégzését partnerkapcsolataink segítségével biztosítjuk az ország egész területén. Szervizpartnereink magas minőségi követelményeknek felelnek meg, mellyel garantáljuk az alacsony költségeket és a gyors ügyintézést. Az észlelt hibákat cégünk egyedileg egyezteti a szakszervizekkel, szem előtt tartva, hogy minden esetben csak a szükséges javítások kerüljenek elvégzésre a lehető legkedvezőbb áron. Ne feledje: az ok nélküli javítások feleslegesen növelik a ráfordítás összegét!

Szervizmenedzsment szolgáltatásunkat az igényeiknek megfelelően garantált, vagy elszámolásos konstrukcióban biztosítjuk.

Gumiabroncs

Az Ön igényeinek megfelelően garantált vagy elszámolásos gumiabroncs átalány formájában vállaljuk a gépjárművek időjárási viszonyokhoz igazodó téli, nyári gumiabroncsainak kedvezményes áron történő beszerzését, le- és felszerelését, tárolását, valamint a rendeltetésszerű használattal arányos gumiköpenykopás miatti pótlását.

Segélyszolgálat

A váratlan eseményekből adódó problémák azonnali megoldása érdekében partnereinken keresztül 24 órás segélyszolgálatot biztosítunk Európa bármely országában. Szolgáltatásunk a lehető legrövidebb időn belüli megoldást garantálja a bajba jutott autósok számára, melynek keretén belül vállaljuk a gépjárművek helyszínen történő javítását, szükség esetén szervizbe szállítását, valamint egyedi feltételek alapján az utasok továbbhaladása céljából cseregépjármű biztosítását.

Cseregépjármű

A gépjárművek karbantartása és/vagy mozgásképtelensége idejére cégünk esetenként térítésmentesen cseregépjárművet biztosít az Ön számára, garantálva a folyamatos munkavégzés lehetőségét.

Üzemanyagkártya

A Determin Flottakezelő Kft. több üzemanyag-szolgáltatóval kötött megállapodást annak érdekében, hogy az Ön számára a lehető legkedvezőbb üzemanyag-felhasználást tegye lehetővé. Így Ön kedvezményes áron, készpénzfelhasználás nélkül juthat üzemanyaghoz.

Jelentések, riportok

Informatikai rendszerünk segítségével a gépjárműflotta felhasználása során felmerülő mindennapi költségekről az Ön igényeinek megfelelő adattartalommal és gyakorisággal jelentést készítünk. Így naprakész, pontos információ áll rendelkezésére a vállalata gépjárműflottájával kapcsolatban.

Autópálya-matrica

Egyedi igények alapján cégünk a gépjárműveket érvényes, Önök által meghatározott országban használható autópálya-matricával ellátva bocsátja az Önök rendelkezésére a teljes futamidő alatt, ezzel is biztosítva a gondtalan utazás örömét.

Eladó autóink Munkatársaink Széchenyi 2020

Lépjen velünk kapcsolatba...

Bővebb információval, és flottaüzemeltetési ajánlattal kapcsolatos kérdésekben munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

DETERMIN FLOTTAKEZELŐ KFT.

9400 Sopron, Ógabona tér 44-46.
Tel.: +36 99 505 906
Fax: +36 99 505 907
E-mail:

Adószám: 14325162-2-08
Közösségi adószám: HU14325162

MagNet Bank
17600011-00355379-00200004
IBAN: HU80 1760 0011 0035 5379 0020 0004
SWIFT: EHBBHUHS

MagNet Bank EUR
17600011-00355379-10200005
IBAN: HU38 1760 0011 0035 5379 1020 0005
SWIFT: EHBBHUHS